Ondersteund door wetenschappelijk onderzoek

Check de veiligheid van uw batch

Presteer optimaal in elke omstandigheid

Don’t settle for silver

Gratis verzending in BE/NL boven de 75€

Voor 18u besteld, volgende dag in huis

Hoe 4Gold gebruiken

Laatste nieuws

Testimonials

Jens Schuermans

Belgisch kampioen MTB XC

Ik streef er constant naar om de beste te worden, dit met een aantal gouden basisregels zoals eerlijkheid en fair play. Van de bedrijven waarmee ik samenwerk, verwacht ik dat ze ook constant streven om beter te worden. Zo heeft 4Gold me vrij snel kunnen overtuigen door hun wetenschappelijke benadering, kwaliteitsvolle producten en hun waarden, missie & visie. Deze sluiten perfect aan bij wie ik ben als atleet en als persoon.

Jef Van Meirhaeghe

Ex-profwielrenner en nu lange-afstands-triatleet

In de begin maanden van 4Gold werd ik gecontacteerd door mede-oprichter Brent Luyckx om eens samen te zitten in verband met een samenwerking. Tijdens de voorstelling van zijn producten duurde het niet lang om mij te overtuigen. Ondertussen ben ik al verschillende jaren op zeer hoog niveau met sport bezig en heb ik geleerd welke wel en welke geen goede producten zijn. 4Gold is wat kwaliteit en smaak betreft best in class! En… let’s be honest… it looks cool!

Brent Luyckx

Mede-oprichter 4Gold

Ik ben 4Gold gestart, omdat ik vond dat het veel beter kon. Als voormalig wielrenner geloof ik dat supplementen een verschil kunnen maken tussen winst en verlies. Hiervoor werken mijn parter Axel Roelants en ik samen met wetenschappers om de best mogelijke producten te maken. Zodat jij alles uit jezelf kan halen!

Axel Roelants

Mede-oprichter 4Gold

Als huidig enduro motorcross rijder weet ik hoe belangrijk voedingssupplementen zijn voor onze recuperatie. Vaak rijden we meer dan 5 uur met onze motor, waardoor ons hele lichaam is verzuurd. Met onze 4Gold supplementen voel ik me meer gefocust, sterker en sneller hersteld van zware inspanningen.

"" was added to wishlist