fbpx

4GOLD

#DONTSETTLEFORSILVER
Shop

NIEUW!

ONDERSTEUN JE HERSTEL REKENING HOUDEND MET JE EIGEN DNA

Het team van 4Gold wetenschappers heeft ’s werelds eerste nutrigenomische recovery ontwikkeld. De ontwikkeling van dit gepatenteerde product is gebaseerd op het feit dat een evenwichtige, gezonde voeding eigenlijk voor iedereen verschillend is, omdat de genetische opbouw mee bepaalt welke effecten voedingsmiddelen hebben op fysiologische processen.

JOUW DNA, DE SLEUTEL TOT OPTIMALE PRESTATIES!

We ontwikkelden een DNA-kit en analyse die het mogelijk maken om jouw dieet en supplementatie af te stemmen op jouw DNA.

GEBASEERD OP HET RECENSTE ONDERZOEK

We zagen het potentieel van voedingssuplementen die rekening houden met de invloed van het DNA op de manier waarop het lichaam met voedingsstoffen omgaat, omdat juist de impact van voeding op de werking van ons lichaam nog te regelmatig wordt onderschat. Naast dit potentieel om je voeding en eventuele supplementatie af te stemmen op jouw DNA, zagen we de opportuniteit om dit concept in de sportwereld te introduceren.

Ons verhaal

DE BESTE INGREDIËNTEN

Wij gebruiken alleen hoogwaardige ingrediënten van lokale partners. Op deze manier krijg je een supplement dat een positief effect heeft op je prestaties, maar ook op je maag en darmen. Om je een 100% dopingvrij product te garanderen zijn al onze supplementen batch gecontroleerd.

Recente blogs

Het hele jaar door fit en gezond met vitamine D

Het hele jaar door fit en gezond met vitamine D

Vitamine D is zowel een vitamine als een voorloper van hormonen, ook wel als prohormoon benoemd. De voornaamste vormen die voorkomen, zijn vitamine D2 en vitamine D3, waarbij beide verschillen in hun herkomstbron. Vitamine D2 wordt aangemaakt door planten, terwijl ons...

ONTWIKKELD MET DE STEUN VANflanders investment and trade
0
Gratis verzending boven de 30€ in BE/NL
Voor 18u besteld, volgende werkdag in huis
Je lijkt geïnteresseerd in onze producten. Nog meer uit jezelf halen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang bij je volgende bestelling 10% korting!*
Volg ons
Abboneer
Ik ga akkoord met het privacy beleid.