JUSTINE VANHAEVERMAET

DATE OF BIRTH
29 april 1992
CAREER START
2008
DISCIPLINE
Voetbal
NATIONALITY
België
BIOGRAFIE
Justine Vanhaevermaet is een Belgische voetballer die haar carrière begon bij VOS Reinaert als middenvelder. Later sloot ze zich aan bij Sinaai Girls. Met dit team won ze drie keer op rij de Beker van België voor vrouwen.

Op het EK in 2011 werd ze aanvoerder van het nationale team U19 en wist ze zelfs te scoren tijdens het toernooi. Ze scoorde doelpunten in de UEFA Women's Champions League en voor de Red Flames. Ze won opnieuw een beker met Anderlecht en met Lierse.
Ze was vaak doorslaggevend in belangrijke finales, zo scoorde ze het winnende doelpunt in de bekerfinales van 2011 en 2015.

Sinds 2013 is ze een vaste speelster in de Belgische nationale ploeg.
GROTE PRESTATIES
VOETBAL
  • 6x Beker van België Dames
  • Belgische Super League
  • Belgische Supercup
JUSTINE VANHAEVERMAET
Gut Support
Gut Support
€38,90
420g
Versie: 3
ADD NOW
“ Ik gebruik de producten van 4Gold de afgelopen jaren en mijn prestaties zijn omhooggeschoten. Ik geloof sterk in de invloed van voeding en de juiste suppletie op prestaties en herstel. Als profvoetballer in een competitieve omgeving wil ik elke dag in topvorm aan een training of wedstrijd beginnen. Meteen aangetrokken door de vernieuwende visie van 4Gold, daar kan ik me prima in vinden. Alleen het beste is goed genoeg!”
JUSTINE VANHAEVERMAET
Profvoetballer bij Reading FC
Gut Support
Gut Support
€38,90
ADD NOW