fbpx

Over ons

DON’T SETTLE FOR SILVER

We zijn niet tevreden met 99%, we willen altijd en overal de beste zijn. Wij geloven dat mensen die leven voor hun sport alleen het beste verdienen. Onze primaire focus ligt dan ook op kwaliteit. Al onze supplementen zijn ontwikkeld op wetenschappelijke basis en zijn uitgebreid getest door topsporters uit verschillende disciplines in uiteenlopende omstandigheden. Dit alles met één doel voor ogen, zorgen dat jij het beste uit jezelf kan halen.

Van atleten voor atleten

Als motorcrosser, huidig en voormalig wielrenner, weten we alles over het belang van hoogwaardige voedingssupplementen. Helaas bevatten veel supplementen bestanddelen die er vaak voor zorgen dat isotone dranken kleverig en onaangenaam zijn om te drinken. Op basis van onze eigen ervaringen en een visie gericht op verbetering zijn we begonnen met de ontwikkeling van onze eigen producten. Elke dag op een hoog niveau presteren is zeer veeleisend voor je lichaam. De juiste supplementen kunnen je helpen om sneller te herstellen en het verschil te maken tussen winst of verlies.

Onze Founders

Brent Luyckx

Brent Luyckx

CEO & Co-founder

Ik ben met 4Gold begonnen, omdat ik geloofde dat het veel beter kon. Als voormalig wielrenner heb ik ervaren dat de kwaliteit en de maag- en darmvriendelijkheid van bepaalde supplementen niet aan mijn eisen voldeed. Met 4Gold willen we sportprestaties optimaliseren door nieuwe en revolutionaire raakvlakken tussen sportvoeding en DNA te onderzoeken.

Mathieu Van der Poel

Mathieu Van der Poel

Co-founder

Als professioneel wielrenner ben ik voortdurend op zoek naar de laatste trends en innovaties in sport om mijn prestaties te verbeteren. Met dat in gedachte en de overtuiging dat hoogwaardige sportsupplementen een verschil kunnen maken, ben ik met 4Gold begonnen. Ik geloof er sterk in dat onze wetenschappelijke DNA-benadering mij en andere atleten kan helpen om een grotere kans te maken onze doelen te realiseren.

Axel Roelants

Axel Roelants

Co-founder

Als huidige enduro motorcrosser weet ik hoe belangrijk kwaliteitsvolle supplementen zijn voor je gezondheid en optimale prestaties. Tijdens wedstrijden rijden we vaak meer dan 7 uur met onze motor in zware omstandigheden. Met onze primaire focus op kwaliteit en innovatie helpen we je om de betere versie van jezelf te worden.

Ons Team

Nikolaas Van Riet

Nikolaas Van Riet

R&D Consultant

Als voormalig competitief mountainbiker heb ik altijd gezocht naar de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en inzichten om mijn prestaties naar een hoger niveau te tillen. Mijn wetenschappelijke opleiding en unieke specialisatie in nutrigenomica en nutrigenetica moet 4Gold ondersteunen in de zoektocht naar de beste supplementen om het beste uit elke sporter te halen, ongeacht zijn of haar DNA.

Gil Van Laer

Gil Van Laer

Head of Marketing

Net als een motor heeft ons lichaam de juiste brandstof nodig om te kunnen presteren. Nutrigenomica houdt rekening met het unieke karakter van het menselijk DNA en de invloed van voeding op de prestaties van een individu. Deze innovatieve wetenschappelijke visie heeft mij overtuigd om het team te versterken en 4Gold te helpen om een van de toonaangevende merken in de industrie te worden.

Timothy Gudders

Timothy Gudders

Communication & operations

Gefascineerd door de mindset bij 4Gold in combinatie met mijn passie voor sport en een vastberadenheid om steeds beter te doen, besloot ik me bij het team aan te sluiten. Met 4Gold creëren we de mogelijkheid om je volledige potentieel te benutten. Het moment waarop een atleet werkelijk beter presteert, maakt het de moeite waard om deel uit te maken van 4Gold.

Onze atleten

Alpecin-Fenix

Alpecin-Fenix

Professional cycling team

Team Iko

Team Iko

Professional ice skating team

S-Bikes Agu

S-Bikes Agu

Cycling team

Jens Schuermans

Jens Schuermans

Professional MTB rider

Ik streef er voortdurend naar om de beste te worden. Van de bedrijven waar ik mee werk, verwacht ik dat ze er ook voortdurend naar streven om beter te worden. 4Gold heeft mij vrij snel kunnen overtuigen door hun wetenschappelijke aanpak, hun kwaliteitsproducten en hun waarden. Deze passen perfect bij wie ik als persoon ben.

Liam EVERTS

Liam EVERTS

Motocross rider

Als MX-rijder trainen we veel in verschillende landen en omstandigheden. Ik geloof in 4Gold om mij optimaal te ondersteunen en stap voor stap mooie dingen te bereiken. Ze hebben me overtuigd met hun wetenschappelijke DNA-gebaseerde aanpak en kwalitatieve goed smakende supplementen. Ik geloof echt dat ze de juiste partner zijn om mijn volledige potentieel te bereiken.

Jef Van Meirhaeghe

Jef Van Meirhaeghe

Professioneel triatleet

Ik geloof dat 4Gold nieuwe standaarden stelt in sportvoeding. Hun ondersteunende producten zorgen ervoor dat ik gezond en sterk blijf tijdens lange en harde trainingsblokken. Als een van de eerste 4Gold-atleten ben ik vroeg op de trein gesprongen en voel ik mij enorm dankbaar om deel uit te maken van hun verhaal.

Kirsten Flipkens

Kirsten Flipkens

Professioneel tennisspeelster

Na intensief de 4Gold producten te testen ben ik met hen in zee gegaan, omdat ik 200% achter hun producten en visie sta. Als topsporter wil je het beste uit jezelf halen en daar is 4Gold zeker een meerwaarde voor mij. We delen dezelfde visie, passie en drive voor het vak en het feit dat de producten plant based zijn, is ook een grote meerwaarde.

0
Gratis verzending boven de 30€ in BE/NL
Voor 18u besteld, volgende werkdag in huis