Over ons

Wie zijn we en waarom we met 4Gold startte?

DON’T SETTLE FOR SILVER

We zijn niet tevreden met 99%, we willen altijd en overal de beste zijn. Wij geloven dat mensen die leven voor hun sport alleen het beste verdienen. Onze primaire focus ligt dan ook op kwaliteit. Al onze supplementen zijn ontwikkeld op wetenschappelijke basis en zijn uitgebreid getest door topsporters uit verschillende disciplines in uiteenlopende omstandigheden. Dit alles met één doel voor ogen, zorgen dat jij het beste uit jezelf kan halen.

MET HET OOG OP VEILIGHEID

We weten uit eigen ondervindingen hoe belangrijk het is dat supplementen dopingvrij zijn. Daarom laten we al onze producten per batch testen. Met je batchnummer kun je altijd de resultaten van je product terugvinden op onze website. Zo zijn sporters die 4Gold aankopen er altijd 100% zeker van dat ze een dopingvrij product in hun handen hebben.

Ons Verhaal

VAN ATLETEN VOOR ATLETEN

Als motorcrosser, huidig en voormalig wielrenner, weten we alles over het belang van hoogwaardige voedingssupplementen. Helaas bevatten veel supplementen bestanddelen die er vaak voor zorgen dat isotone dranken kleverig en onaangenaam zijn om te drinken. Op basis van onze eigen ervaringen en een visie gericht op verbetering zijn we begonnen met de ontwikkeling van onze eigen producten. Elke dag op een hoog niveau presteren is zeer veeleisend voor je lichaam. De juiste supplementen kunnen je helpen om sneller te herstellen en het verschil te maken tussen winst of verlies.

Brent Luyckx

Brent Luyckx

Co-founder

Ik ben 4Gold begonnen omdat ik geloofde dat het veel beter kon. Als ex-wielrenner geloof ik dat supplementen een verschil kunnen maken tussen winst en verlies. Hiervoor werken we met 4Gold samen met een team van wetenschappers aan de best mogelijke producten. Zodat jij het beste uit jezelf kan halen!

Axel Roelants

Axel Roelants

Co-founder

Als huidig enduro motorcrosser weet ik hoe belangrijk supplementen zijn voor mijn herstel. Tijdens wedstrijden rijden we meer dan 5 uur op onze motor. Met als resultaat dat het hele lichaam is verzuurd. Met onze 4Gold supplementen voel ik me meer gefocust en sterker tijdens mijn ritten en ben ik sneller hersteld.

0
Free shipping from 75€ to BE & NL
Order before 18:00 = Delivered next workday