fbpx

Wij, met 4Gold, hebben een Pre workout ontwikkeld speciaal voor duursporten met de focus op ondersteuning van de aerobe energieniveau’s. Ook krachtsporters, die geen fan zijn van een opgejaagd gevoel of een crash achteraf, kunnen baat hebben bij onze pre workout.

Een pre workout voor duursporters zal je lichaam voorzien van constante, langdurige energie. Verder geeft het een boost aan je mentale focus, kracht en wendbaarheid. Verbetert het de opname van elektrolyten tijdens de inspanning, gaat het vermoeidheid tegen en verzacht het de effecten van stress. Kortom de pre workout brengt jou in de best mogelijke omstandigheden aan de start van jouw doelen.

Alle supplementen van 4Gold zijn samengesteld om het beste in jou naar boven te halen, dit op de wetenschappelijk best mogelijke manier. Zo bevat de pre workout formule alle ingrediënten die je nodig hebt om een superieure prestatie neer te zetten, hieronder hebben we enkele ingrediënten onder de loep genomen.


BCAA’s onttrokken uit di- en tripeptides:

De suppletie met BCAA’s voor de inspanning beperkt de toename van de relatieve concentratie van het aminozuur tryptofaan in de bloedbaan, en voorkomt dat de hersenen meer tryptofaan opnemen – en vervolgens omzetten in serotonine. Een hoge serotoninespiegel tijdens inspanning kan resulteren in vermoeidheid. Doordat de BCAA’s zijn ontrokken uit di- en tripeptides krijgen we veel meer di- en tripeptides, het interessante hieraan is dat ze zo’n 4x sneller worden opgenomen dan monopeptides.

Natuurlijke cafeïne komende uit Yerba Mate, Guarana en Camellia Sinensis:

Dit zorgt voor een trapsgewijze opname en heeft vooral geen bijwerkingen en dus ook geen crash achteraf. Deze natuurlijke cafeïne draagt bij tot een verhoogde focus en alertheid, ook zorgt het voor een verbeterde opname van elektrolyten tijdens de inspanning.

Beta-alanine:

Beta-alanine is een precursor van het dipeptide carnosine. In de spiercel werkt carnosine als een buffer. Als de spiercel door inspanningen met een hoge intensiteit veel waterstof produceert, en daarmee een te zuur milieu creëert in die cel, dan neutraliseert carnosine de in hoge concentraties metabolismeremmende waterstofatomen en brengt daarmee de pH terug naar de optimale waardes. Zo kan de spiercel langer op een hoog niveau blijven presteren.

L-Citrulline Malaat:

Citrulline wordt in het lichaam omgezet in Arginine en helpt bij het regelen van stikstofoxide (NO) productie. Een verhoogde NO productie leidt tot het uitzetten van de bloedvaten zodat er meer bloed naar de spieren kan geraken. Verder zorgt alle lichaamsbeweging voor productie van ammoniak in het lichaam. Citrulline is van cruciaal belang in de afbraak van ammoniak (en melkzuur) in het lichaam en helpt op die manier om spiervermoeidheid en spierpijn te voorkomen.

Coenzyme Q10:

Verbetert het zuurstofverbruik in de hart- en skeletspieren, wat zorgt voor een toename van de maximale aërobe en anaërobe capaciteit.

Siberian Ginseng & Ashwagandha:

Helpen het lichaam weerstand te bieden tegen de negatieve effecten van stress ten gevolge van de inspanning. Het helpt bij het vergroten van de wilskracht en om vermoeidheid tegen te gaan.

Spinacia olercea:

Vertoont een significante werking als antioxidant (ORAC-waarde en CAA). Zo beschermt het de spieren van sporters tijdens intensieve training en verhoogt het hun uithoudingsvermogen.

Green seeds:

Beschermt de cellen tegen oxidatieve schade, dit kan atleten tijdens een competitieperiode helpen om verbeterde fysieke prestaties neer te zetten.

Chocamine:

Bevat natuurlijk voorkomende antioxidanten, spooramines, xanthines en anandamiden die allemaal werken om alertheid te ondersteunen, de stimulatie te verbeteren en de stemming te bevorderen.


Verder zorgt de synergie van ingrediënten in onze formule voor de unieke werking van onze pre workout. Zo dragen bijvoorbeeld vitamine B2, vitamine C en magnesium bij aan een goed werkend energiemetabolisme, etc.

Alle 4Gold producten zijn 100% dopingvrij en WADA gekeurd.

0
Gratis verzending boven de 30€ in BE/NL
Voor 18u besteld, volgende werkdag in huis
Je lijkt geïnteresseerd in onze producten. Nog meer uit jezelf halen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang bij je volgende bestelling 10% korting!*
Volg ons
Abonneer
Ik ga akkoord met het privacy beleid.