Waarom je een aankoop nooit op de prijs mag baseren.

  • Producten
  • 14th september 2018
  • 0
Jullie producten zijn zo duur’ is een antwoord dat we vaak krijgen, toch is niets minder waar.
 
Met 4Gold hebben we van in het begin besloten om een andere weg in te slaan. Bij ons zul je geen distributeurs, verdelers of verscheidene verkooppunten terugvinden en de reden hiervoor is vrij simpel, namelijk commissie.
 
Een indirect sales model is traditioneel, maar komt de klant vrijwel altijd nadelig uit. Als klant betaal jij de prijs voor alle tussenkanalen waar jouw product zich heeft bevonden. Wij vonden dat dit beter kon, in plaats van hoge commissies uit te betalen, investeren wij liever in grondstoffen en wetenschappelijk onderzoek.
 
Zo betaal jij, als klant, bij ons voor topkwaliteit tegen een scherpe prijs. ‘Te duur’ is uiteindelijk enkel en alleen gebaseerd op een getal, terwijl wat je er effectief (zonder commissie) voor terugkrijgt veel belangrijker is.
 
4Gold producten zijn exclusief verkrijgbaar op 4gold.be , zo ben je steeds zeker van onze kwaliteit. Momenteel leveren we in zowel Europa als in de Verenigde Staten. Binnen België en Nederland geldt voor 18u besteld, volgende dag geleverd.
Share:

Wat zijn de voordelen van creatine in duursporten?

Een preworkout die zelfs je herstel kan bespoedigen.

Wees de eerste om te reageren “Waarom je een aankoop nooit op de prijs mag baseren.”

(will not be shared)

"" was added to wishlist